SKIHALLEN

Voordelen

Aanschaf van de Indoor Ski Revolution kan voor skihallen betekenen :

Een goedkoop – en risico-arm alternatief voor uitbreiding van de skihal.

Uit marktonderzoek blijkt dat meer dan 90 procent van de bezoekers van skihallen als nadeel aangeven dat ze de piste erg kort vinden en de tijd in de lift in verhouding lang. Skihallen kunnen met de ISR hun baancapaciteit geleidelijk uitbreiden zonder de hoge kosten en financiële risico’s die een baanverlenging met zich meebrengt: de uitbreiding met een ISR kan vaak uit de operationele winst gehaald worden, terwijl voor een skihal uitbreiding externe financiering moet worden aangetrokken. Daarnaast is er geen risico dat omwonende bezwaar maken tegen skihal verlenning.

Meer effectieve ski en trainingstijd voor uw klanten.

De effectieve leertijd is op de Indoor Ski Revolution meer dan 2 keer zo groot dan in een skihal.

Meer omzet

De ISR biedt door de eindeloze afdaling, dynamiek en afdalingsprojectie een hoger niveau van skibeleving. Hierdoor zal het aantal klanten stijgen en/of kunt U een hogere uurprijs vragen.

Flexibele koelkosten.

Een skihal wordt het hele jaar opengehouden, omdat het opnieuw aanbrengen van de sneeuw in de herfst duurder is dan de hal het hele jaar door koelen. Omdat de ISR weinig sneeuw nodig heeft, en deze snel is te produceren (in een nacht) kan de ISR uitgezet worden in periodes dat er minder klanten zijn.

Aanbieden van een constante hoge kwaliteit aan ski-oppervlak.

In de skihal kan de sneeuwkwaliteit gedurende een drukke dag minder worden; door het voortdurende losmaken van de sneeuw en weer opbrengen blijft het ski-oppervlak op de ISR gedurende de dag van hoge kwaliteit.

Minder onderhoudskosten aan het ski-oppervlak.

Een skihal moet ’s nachts met een pistenbully de piste weer prepareren voor de volgende dag. Bij de ISR zijn er geen pistenbully kosten, en is er geen nachtelijk piste onderhoud.

De les skier gescheiden van de plezier skier.

Met de Indoor Ski Revolution kunnen skihallen de klanten die komen voor training van de skihal baan halen en op de Indoor Ski Revolution laten trainen. Hierdoor komt er meer ruimte vrij voor de skiers die voor hun plezier komt skien.

Hoger rendement op de investeringen in sneeuw – en koeltechniek

Huidige skihallen hebben al koeltechniek in huis en zullen daarom weinig extra investeringskosten hebben om de Indoor Ski Revolution in een koude omgeving te exploiteren.

free sex stories minha novinha deliciosa. realindiansexstories.pro telugu sex stories